Vita tänder med Beconfident

Beconfident tandblekning
Om tandblekning hemma med Premium X3 Kit

Dual-Boost är en unik och patenterad teknologi. Den fungerar i två olika steg för att ta fram vita tänder. Detta betyder att tänderna bleks med två olika metoder. Redan efter 30 minuter kan man se snabbt få lite vitare tänder.

Premiumkitet är mer effektivare än deras start kit och ger ett snabbare och vitare resultat. Tandglossen (värde 189:-), medföljer och skyddar dina vita tänder.

beconfident tandblekningspenna
Beconfident stripes

Har utvecklats i samarbete med en av de mest kända tandläkarna inom tandblekning. Fördelen med strips är att ingen formning av munskenor behövs utan det är bara att börja direkt. De är extra tunna och formade för att passa perfekt på övre och nedre tänderna.

Smidig tandblekning att använda varsomhelst.

Om tandblekning hemma med Beconfident

Enkel och smidig hemsida att beställa produkterna på. Man har många olika betalningsmetoder, där vi gillar Klarna bäst. Man har över 500 000 kunder och väldigt bra kundservice. Varorna levereras från dom innan kl 15.00 samma dag. De erbjuder 100% nöjd kund garanti, och fri frakt om du beställer över 500:-. De säljer även många andra produkter för dina vita tänder. Tandborstar, tandkräm, tandblekningspennor tex.

Se alla deras produkter här

Bästa tandblekningen hemma