Strips

Strips eller white strips, är som klistermärken som man klistrar på tänderna. Använda naglarna eller tandpetare för att få fast stripen mellan tänderna. Se bara till att tänderna inte är fuktiga så stripsen inte fastnar.

Tandblekning white strips passar framförallt för dig som redan har blekt tänderna innan. Tandblekningsremsorna bleker endast de tänder som de sitter klistrade på och inte de tänderna längst in i munnen som ett startkit gör. Tandblekning strips är därför mycket bra att komplettera med när reser eller vill vara lite extra snygg inför kvällen. Remsorna tar inte mycket plats och kan enkelt läggas i handväskan.

White stripes

Bästa tandblekningen hemma

Får man vitare tänder med stripes?

Det tar några dagar, men resultatet låter inte vänta på sig. Du kommer få vitare tänder av white stripes. Nackdelarna med stripes är att de kommer inte åt alla tänder. Första gångerna kan det också vara lite pillrigt att få på tänderna.

  • Billigt
  • Enkelt
  • Kladdar inte

Bäst resultat från tandblekningsremsorna får du om de används en gång om dagen i ca en vecka. Strips är inte lika vanligt som andra metoder och säljs därför inte av lika många varumärken. Remsorna är till för att användas en gång och de man har använt slängs efteråt. På svenska marknaden finns bara ett begränsat antal produkter.

Vanligtvis får man med remsor som räcker till mellan 10-14 behandlingstillfällen när man köper white strips. Du får då remsor som är speciellt utformade för tänderna i den övre och nedre käken. Det är väldigt smidigt att ha inne remsor på både de övre och nedre tänderna samtidigt för att spara så mycket tid som möjligt.

White Strips är enkelt att använda och du slipper hålla på med skenor. Eftersom gelen redan sitter fast på remsorna blir det minimalt med kladd när man använder dem vilket också är väldigt skönt. Det blir helt enkelt en snabbare och smidigare process med tandblekingsremsor. En annan fördel är att även om det går fort att använda dem kan man göra annat medan remsorna sitter i munnen. Till skillnad från skenor är det enkelt att prata medan man använder remsorna vilket gör att du kan använda dem vid fler tillfällen. Förpackningen är enkel och smidig att ha med sig om man ska resa bort. De får också plats i exempelvis en väska att ha med på jobbet om man har något speciellt som man vill bleka tänderna inför.

Bästa tandblekningen hemma.