Vita tänder med White One

White One Tandblekning
Om produkten

Paketet innehåller olika tandblekningsprodukter. Börja med tandblekningspennan i 14 dagar för att sedan övergå till tandkrämen och sprayen för hålla dina tänder vita en längre period.

Förpackningen innehåller:

  • 1st Tandblekningspenna
  • 1st Blue Light™ - Plasmaljus
  • 1st Tandblekningsmunspray
  • 1 st Tandblekningstandkräm
  • 1 st Tandkarta
Dentaworks tandblekningspenna
Om produkten

Dessa whitening strips är speciellt utvecklade för att du ska kunna bleka tänderna så effektivt som möjligt under 14 dagar. White Strips 3D har en formula med den högsta godkända blekningseffekten du kan hitta på marknaden för hemmatandblekning. Den ger dig så snabba resultat att de flesta redan ser resultat efter 2-3 dagars användning.

White One tandblekningspenna
Om produkten

Tandblekningspennan är vår deras absoluta bästsäljare och är extra effektiv för att snabbt få vitare tänder hemma. Det aktiva ämnet sodiumperborat motverkar åldersfläckar och missfärgningar ifrån exempelvis rödvin, cigaretter och kaffe, och ger dig vitare tänder utan att emaljen skadas.

Om White one fakta

White One har flera enklare produkter. Stripes, tandblekningspenna, tandblekningstandkräm bla. Samtliga produkter genomgår tester och är bevisat effektiva för att säkerställa att de verkligen ger resultat. White One®'s främst uppgift är att ta fram enkla produkter, som alla gör otroliga resultat på ditt utseende.

De har endast Klarna som betalningsalternativ på deras hemsida.

Man säljer även mycket annat, kosmetika, kosttillskott bla.

Se alla deras produkter här

Bästa tandblekningen hemma